Maaf Tak Indah

Maaf Tak Indah

by

, malay-novel, favourite, favourite, emy, romnce, su, Novels

Perkahwinan mereka yang bahagia selama ini tiba-tiba berubah apabila Syazan disahkan mengandung. Baru mereka sedar rupanya keinginan masing-masing berbeza. Syazan tak mahukan anak tapi, Raimie sangat mahukannya. Tindakan Syazan menyebabkan mereka hampir kehilangan anak yang dikandung. Dan apabila dia mula sedar, waktunya sudah terlewat. Dia kehilangan semuanya. Bahagia mereka musnah sekelip mata. Raimie pergi membawa anak mereka.
Lima tahun berlalu..
Pertemuan semula antara mereka menyentuh memori lama. Rindu pada si anak bagai membunuh Syazan.
"Saya nak jumpanAdam."-Syazan.
"Temankan saya untuk satu malam. How bout that?"-Raimie.
Syazan tahu permintaannya mungkin sangat mustahil untuk ditunaikan oleh Raimie. Malah keadaan menjadi semakin rumit bila rahsia yang disimpan bertahun lama diketahui oleh lelaki itu.
"Kalau saya diberi peluang untuk ubah jalan cerita kita, saya pasti akan ubah supaya kita sama-sama tidak terluka."-Syazan
Apa sebenarnya yang Syazan sembunyikan dari pengetahuan Raimie? Adakah Ikatan yang terlerai akan bersambung kembali?

Title:Maaf Tak Indah
Edition Language:Malay
ISBN:9789672137252
Format Type:

    Maaf Tak Indah Reviews

  • Ella

    Out of spite, Raimie mula ada affair dengan Zila dan merancang untuk berkahwin selepas menceraikan Syazan.Awalnya, terus terang saya kata, saya betul2 jengkel dengan Syazan for being an utter spoilt b...

  • Aina Shukri

    #36-2018Fuh.. okay. I'm not sure how to properly said this but brace yourself, because this is going to be a harsh, bitter truth, reality bites sorts of review.This book is supposed to be a sad and an...

  • Mommy Farah

    Awesome! Dari mula baca sampai jumpa perkataan tamat, mata ni asyik berkaca je. Sok sek sok sek! MTI memang penuh dengan emosi. Penuh dengan pengajaran. “Say no to abortion because abortion doesn’...

  • Ezza Mysara

    tak tahu nak marah siapa.kejap geram dengan syazakejap sakit hati dengan raimie.tapi scene tia dengan adam tu,memang mengalir air mata. !_!sebak giler.... sungguh, maaf itu ada keindahnya yang tersend...

  • Madam Lola

    ML follow cerita ni...tapi rasanya ER mungkin dah terikut-ikut style "ibu" dia.. penerbitan idea kreatif. sebab apa ML ckp mcm tu??? sebab... ML rasa.. novel ni tak perlupun di klafisikasikan sebagai ...

  • Puteri Nurcahaya

    Jalan cerita yg laju..xde meleret..actually its a good book to read untuk sekali lalu..Emosi bercampur2..sebabnya , pasal anak..mayb sbb hati ak sensitif bab2 gtu..so mengalir la sikit air mata tu..Ki...

  • Nonie?serenity2bliss

    Announcement before review: N nak jual buku ni for RM15. Pada sesiapa yang berminat, boleh PM.You know you are reading something awesome when your emotions are all over the place while reading it.Sepa...

  • Sitti

    how i want to read this book ?...

  • Eyd1410

    Best sgt cerita ni. Bagi saya, Syazan berhak untuk dimaafkan. Memang pada mulanya Syazan bersalah. Tapi selepas tu, dia mula insaf dan berubah. Sangat sedih bila dia dihukum oleh suami dan keluarga se...

  • Aida Fariz

    Novel ni betul2 menyentuh hati saya. Sedih mengenangkan nasib Syazan yang dibuang oleh Ray. Tapi saya puas hati dengan endingnya! Tahniah ER!...