Kau? C.E.O Aku?

Kau? C.E.O Aku?

by

, 2020-reading-challenge-24f-6nf-30

Dari seorang majikan egois a.k.a 'bapa singa' menjadi seorang suami? Danial Firdaus, lelaki yang diburui kerna harta, rupa. Tapi siapa sangka jodohnya disatukan kedua ibu bapanya bersama Aisya Sofia. Gadis yang berpendidikan tapi masih dididik penuh agama.

"CEO kita yg dah macam singa tu kau tak kenal?" - Fatini
"Awak, nak pergi honeymoon tak?" - Aisya Sofia
"Kalau kau nak pergi, pergi lah sorang-sorang. Kalau nak pergi dengan aku, honeymoon kita dekat lobby office."- Danial Firdaus
"Kau atau aku perampas? Aku kenal Danial dah berbelas tahun! Kau kenal dia baru setahun!" - Mila Armilia
"Ini kesilapan terbesar aku pernah buat, jatuh hati terhadap wanita selain isteri aku" -Danial Firdaus
"Kalau ini takdir kita berdua, Aisya terima dengan hati terbuka" - Aisya Sofia

Kerana sahabat bertukar menjadi cinta, rumahtangga mereka makin goyah. Bertahankah Aisya dengan pilihan keluarganya? Bertahankah Danial Firdaus untuk terus ego dan menafikan kebahagiaan yang muncul tanpa disedari? Semuanya sudah tertulis dalam KAU? CEO AKU?

Title:Kau? C.E.O Aku?
Edition Language:Malay
ISBN:9789674062651
Format Type:

    Kau? C.E.O Aku? Reviews

  • Aida Fariz

    Perkahwinan aturan keluarga antara Aisya dan Danial. Aisya tak tahu sebenarnya Danial adalah CEO tempat dia bekerja. Perkahwinan yang mulanya hambar dan dingin akhirnya menjadi mekar dan manis.Pada sa...

  • Naskylark

    Boleh habiskan baca in one sitting, kira best la for me😁Kisah kahwin aturan keluarga, yg perempuan redha, yg lelaki takleh terima. Beberapa bab pertama agak boring, tp bila masuk part dah kahwin, d...

  • Intan  Musa

    Mula-mula masa Aisya dikenalkan dengan tunangannya, dia terkejut. Danial Firdaus adalah C.E.O di tempat kerjanya. Orangnya handsome tapi ego dan sombong melangit. Setelah berkahwin dugaan menimpa satu...

  • Hasnah

    Novel ini aku dah baca masa May 2018. Ini aku rasa 3rd time kot. Sbb ceritanya best. PKP2.0, ulang baca sbb novel baru dah tiada.Watak² utama dalam novel iniAisya Sofea, Danial Firdaus, Syafiq, Anis,...

  • AinTube Page

    Best kerana ade kisah cinta, dan konflik antara mereka......

  • Marta Dafid

    Tahniah... writer, Maya Rahmandh berjaya published novel ni......

  • ZK

    Best baca cam roller coaster ride...

  • Sani Nasir

    Kisah novel ni boleh dikatakan agak klise. Perkahwinan yang telah diaturkan oleh kedua2 ibu bapa. Bercinta selepas kahwin. Ada konflik. Ada watak antagonis, dll. Klise sangat haha.Tapi jangan terus bu...

  • ???

    Bacaan Santai dipinjam dari Perpustakaan Komuniti UTC Keramat Mall bagi menghilangkan kebosanan Perintah Pergerakan Terhad COVID-19.Dialog/nukilan yang menarik......